Løb

Løb

Uanset hvilket niveau du bevæger dig på, kan du nok finde en distance i løb, der passer dig. Her er nemlig fra 4 km til 21 km distancer.

Løbeklubben BAL (Begynd At Løbe) startede i 2008 og står for løberuterne til Agger Athlon. Formålet med klubben er at få medlemmerne i gang med at løbe og blive ved med det ved at støtte hinanden og finde glæden ved at løbe.

Tag din ven, mor, far eller søn med ud på en flot løbetur i Nationalpark Thy, hvor terrænet vil være forskelligt.

Krav til udstyr:
Se Reglement for krav.

Løbeklubben BAL 

Jørgen Kjær, Formand
Mail: jorgengundtoft@gmail.com
Web: www.ydbythy.dk/BAL.html 

Rutebeskrivelse

4 km

Rutebeskrivelse

4 km-ruten er en meget smuk rute og en overkommelig strækning, hvor der løbes fra havnen af og opad vesterhavsvej. Her drejer du ved Aalumvej hen i mod de sorte huse i Agger. Her fortsætter du opad Helmevej, der er en grusvej – men giver dig muligheden for at få et flot udsigt ud over byen. Du kommer herefter ned af Rævlingevej og Rubyvej for at komme til havnen igen.

Denne rute har underlag af  grus og asfalt.

2 km

Børne venlig rute, ingen offentlig vej

6 km

Rutebeskrivelse

6 km-ruten er nem. Der er ikke de store stigninger, og der er frugt og vandpost cirka halvvejs. Man løber gennem fiskerbyen Agger, ned forbi de Sorte Huse og op på Redningsvejen, hvor der på det sidste stykke ses et rigt fugleliv mod højre. En rigtig god rute at prøve kræfter på. Redningsvejen er af beton.

12 km trailrute

Rutebeskrivelse

12 km. trailrute er en oplevelse ud i Nationalpark Thy. Ruten starter på Agger Havn og tager med diget rundt om flade sø, hvorefter du kommet gennem lodbjerg skov og langs kystvejen hjem til Agger. Underlaget er både græs, grus, beton og asfalt.

21 km. Lodbjerg fyr 1/2 Maraton

Rutebeskrivelse

21 km i National Park Thys smukke natur, hvor de første kilometer er i det åbne land. Derefter løbes der mellem Flade sø og Ørum sø, så går turen ud i Lodbjerg skov, omkring Lodbjerg fyr og følger til sidst redningsvejen hele vejen rundt om Agger. Underlaget er skovdtier, grus, asfalt og beton. Der er vand og frugt ved ca. 4, 8, 12, 16 og 20 KM.

Der er frugt- og vandposter ved ca. hver 5 km.

Disciplin sponsor

Klub sponsor

Luk menu